Ondernemers Netwerk en Kookavond 2 wekelijks

Ondernemers Netwerk en Kookavond

Een 2 wekelijks gezellig kookavond met ondernemers met de mogelijkheid tot netwerken en elkaar beter leren kennen.  Doelstelling is dat er een soort van ondernemers clubje ontstaat die gewoon een leuke avond hebben maar ook zo nu en dan een kleine, max 10 min. Presentatie kan geven over het bedrijf.

Tijdens de avond maken we een lekker hoofdgerecht met of te wel een voor of nagerecht. De gerechten die we maken hebben het karakter van de wereldkeuken. We maken lekkere gerechten die bij de tijd van het jaar passen. Zo zal de eerste gerechten het kenmerk hebben van koken met een lekkere bokbier.

De avonden vinden 2 wekelijks plaats op een Dinsdagavond en starten zo rond 19:00 en duren tot rond de klok van 22:30.  We starten met een einde jaar serie van 6 avonden. Evt. Sluiten we die af met partners zodat u hetgeen wat u geleerd heeft kunt presenteren op de slot avond, maar dit is aan de groep of dit leuk is en is niet in de prijs inbegrepen.  

In overleg is het ook mogelijk om op een avond een introducee mee te nemen. Het idee is dat er een leuke avond met een culinaire toonzetting.  Gedurende de serie zal er zo nu en dan ook een gast kok komen.

De avond omvat een welkom met koffie en aansluitend het uitleggen van het recept. In het geval van een korte bedrijfsintroductie, is er een koffie en max 10 min. Presentatie. Dit wordt dan gevolgd door het recept en koken.

Hoogtepunten van kookles

De duur van cursus:
3 Uren
Maximale capaciteit:
12
Beschikbaarheid :
12
Prijs :
€ 49,00
Cursus data

02/04/2019 (di)

19:00 - 22:30