Thuis Today Kookavond voor Maaltijdbox

Verdien 10 euro en een gratis leuke kookavond

Een leuke kookavond en ook nog eens 10 euro tegoed voor het kopen van de meeste lekkere (regionale) verse producten wanneer Thuis.Today live gaat in September. Dat is een kans die u niet mag missen!!

Thuis.today

Thuis.today is de online vers leverancier van de meest lekkere en verse producten. U kunt gemakkelijk online uw producten bestellen en thuis geleverd krijgen, maar alleen top verse producten. Om dit te realiseren zijn we op zoek naar mensen die graag ons willen helpen bij het maken van gerechten en de foto’s ervan en ons van Feedback voorzien. Uiteraard zorgen we voor professionele begeleiding.

Wat gaan we doen?

U gaat in de kookstudio van www.gezellig-koken.nl onder begeleiding aan de slag om een aantal gerechten klaar te maken. Deze gerechten zijn vaak gerechten die straks online te vinden zijn als een “Maaltijd box en/of recept”. Wanneer de gerechten klaargemaakt zijn dan maken we daar foto’s van. Uiteraard gaan we de gerechten ook proberen en horen we graag of deze goed zijn om als maaltijdbox aan te bieden of wellicht heeft u zelf nog ideeen. 

 

Wat verwachten we van u?

U heeft “enige” kook ervaring en u vind het leuk om wat te experimenteren in de keuken. De avond wordt begeleid dus we verwachtten geen professionals. Tevens kan het zijn dat we foto’s maken die we later gebruiken om wat promotie te maken.

 

Wat mag u van ons verwachten?

We gaan er allereerst een gezellige avond of middag van maken. We zorgen dat u wordt begeleid bij het maken van de gerechten en uiteraard zorgen we voor de nodige ingrediënten en “het natje en droogje”. We zorgen voor de voorbereiding en dat de recepten die u klaar gaat maken voor u klaar liggen.

Uw verdiensten

Thuis.today gaat live begin september. U krijgt van ons een voucher van 10 euro om straks via Thuis.today uw producten te bestellen die u wilt.

Inschrijven

U kunt nu inschrijven via www.gezellig-koken.nl. Als u deze gratis "kookcursus" boekt registreert u zichzelf en doorloopt een paar stappen. 

Hoogtepunten van kookles

De duur van cursus:
3 Uren
Maximale capaciteit:
12
Beschikbaarheid :
9
Prijs :
€ 0,00
Cursus data

24/09/2023 (zo)

19:00 - 22:00