Aziatisch / indonesie koken

Aziatisch koken

De Aziatische keuken heeft vele lekkere geheimen. Tijdens deze avond cursus nemen we u mee op de culinaire reis naar Azië.  We ontdekken de keukens van verschillende landen. Waarbij de indonesie keuken een prominente plaats inneemt met lekkere gerechten als Nasi Goreng, Soto Ayam, Bakso en lekkere kip of Beef gerechten. 

De indonesische keuken heeft heel veel varianten. Indonesie zelf bestaat uit een groot aantal eilanden. De keuken heeft chineese invloeden en is door de loop der jaren ook meer gericht op onze smaak. We willen op deze avond u meenemen door een aantal lekere gerechten (waarvan u uiteraard ook de recepten meekrijgt) om u te inspireren zelf thuis ook aan de slag te gaan. Alle ingredienten zullen, wanneer u wilt ook leverbaar zijn via www.thuis.today. 

De cursus bestaat uit alle ingrediënten en lekker kopje koffie bij aanvang en uiteraard kunt u gebruik maken van alle materialen.

Op deze  avond maken we een lekker gerecht, vaak met een voor of nagerecht. Een van onze koks begeleid u op deze avond in het maken van het gerecht en geeft u daar waar nodig of wordt gevraagd allerlei tips.

Het is wel makkelijk dat uzelf een schort of iets dergelijks meeneemt.  Het plezier staat deze cursus samen het lekker koken voorop.

 

 

Hoogtepunten van kookles

De duur van cursus:
3 Uren
Maximale capaciteit:
12
Beschikbaarheid :
12
Prijs :
€ 34,95
Cursus data

20/08/2023 (zo)

19:00 - 22:00