Bedrijfsuitjes en teambuilding

Lekker een dagje of middag weg met je collega’s of je team. Gezellig-Koken.nl bied allerlei mogelijkheden om leuk met elkaar een gezellige dag of middag te hebben. Omdat onze Kookstudio gesitueerd is vlakbij een stad, bossen en allerlei andere mogelijkheden zoals kwekerijen. Daarom kunnen we u allerlei mogelijkheden aanbieden.

We kunnen groepen tot 18 mensen goed begeleiden. Indien de groep groter wordt zijn er mogelijkheden maar is overleg nodig.

We geven onder enkele mogelijkheden maar het beste is om even via de contact formulier contact met ons op te nemen zodat we u een op maatgemaakt voorstel kunnen geven.

Dagprogramma

In ons dagprogramma hebben we vaak een onderscheid tussen “de morgen” en “Middag”. We kunnen u bijv. Aanbieden;

Voorbeelden van mogelijkheden die we in de morgen vaak doen;

Ontvangst met koffie en zelfgemaakt gebak.

Solex en/of fietstocht langs kwekerijen en zelf verzamelen van eten.

Solex tocht langs diverse kwekerijen en of boerderijen (we verzamelen dan bijv. De geitenkaas bij de geitenboerderij, Paling bij een paling kwekerij, Er zien diverse BIO boerderijen in de buurt waar we varkens of rund vlees kunnen halen en uiteraard worden rondgeleid).

Koffie en of lunch in Vestigingsstad “Heusden” (Zie http://vestingstadheusden.nl/)

Boswandelingen

Onze kookstudio ligt op 3Km van de drunense duinen. https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/nationaal-park-loonse-en-drunense-duinen waar allerlei dingen georganiseerd kunnen worden van wandelen tot mountainbiken. Er kan naar toe gefietst worden via een mooie route en/of u wordt gebracht met auto.

Kamp vught

Buitengewoon indrukwekkend. Op 4Km een bezoek aan kamp vught https://www.nmkampvught.nl/ . U kunt er toe fietsen en onderweg ook nog andere activiteiten doen zoals een geweldig mooi stuk natuur in de moerputten, welke vaak op TV te zien is ook (ong. 2Km https://www.staatsbosbeheer.nl/Natuurgebieden/overlaat/Bezienswaardigheden/moerputtenbrug )

Zelf aspergesteken

Op enkele km. Afstand zijn er tal van aspergevelden waar bijv. In de morgen u zelf de asperges kunt gaan steken (in het seizoen uiteraard) en kunt combineren met andere mogelijkheden. Zoals moerputten en bezoek aan boerderijen.

Den Bosch

Den bosch ligt op fietsafstand van onze kookstudio. In den bosch zijn er tal van mogelijkheden van diezetocht (aanrader) https://www.bezoekdenbosch.nl/nl/wat-te-doen/top-10-must-sees/de-binnendieze

Daarnaast zijn er musea en tal van andere bezienswaardigheden zoals St. Jan. Dus ook een (begeleide) stadswandeling behoort tot de mogelijkheden.

In de middag organiseren we vaak de onderstaande activiteiten;

Onze kookstudio

In onze kookstudio hebben we uiteraard allerlei mogelijkheden met Koken. Geheel in overleg organiseren we de samenstelling. Bijv. Ieder zijn eigen gerecht of juist verdeeld zodat een groepje het voorgerecht maakt en andere het hoofdgerecht en dessert.

Uw eigen presentatie

We hebben mogelijkheden voor presentaties. Zodat u uw verhaal kunt doen met aansluitend bijv. Een leuk kook programma.

Onze Foto Studio

We bieden u mogelijkheden voor het maken van eigen foto’s van uw gemaakte gerechten in onze foto studio. Een professionele fotograaf leert u waarmee rekening te houden

Kortom er zijn tal van mogelijkheden. We organiseren geheel verzorgt. Dus zorgen voor vervoer en wat nodig is. De prijzen zijn geheel afhankelijk van wat u keuze’s zijn. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op

business-cooking